Menu

Aktiviteter Fyn

De sjoveste aktiviteter på Fyn finder I hos First Camp Bøsøre Strand

Hold jeres næste ferie i Bøsøre Strand og oplev de sjoveste aktiviteter på Fyn for hele familien! Hos Bøsøre Feriepark har vi nemlig et væld af forskellige faciliteter og aktiviteter, der fylder feriedagene med sjov, fart, spænding og hyggeligt samvær. Vi har aktiviteter for både store og små, og vi har også aktiviteter her i ferieparken på Fyn, som hele familien kan samles om. Læs med her og få mere at vide om vores forskellige aktivitetstilbud. Velkommen til Bøsøre Feriepark!

Aktiviteter på Fyn for hele familien – Sjov på Fyn!

Er I på udkig efter sjov på Fyn? Så er I kommet til det rigtige sted. Hos os kommer ingen i familien til at kede sig – det kan vi godt garantere. Hvis I eksempelvis er på udkig efter minigolf eller fodboldgolf her på Fyn, så råder vi over udfordrende baner, der sætter hele familiens præcision på prøve.

 

Vores minigolf bane er bygget over flere af H.C. Andersens eventyr, mens banen til fodboldgolf er baseret på eventyret ”Rejsekammeraten”. I får altså også et indblik i H.C. Andersens eventyrlige univers, mens I dyster mod hinanden.

Legepladser og sjov på Fyn

Børn og barnlige sjæle kan boltre sig på vores legepladser her på Fyn, hvor I finder alt fra en kæmpe hoppepude og legetårn til fitnessudstyr og trampoliner. Besøg selv vores Feriepark og oplev et rent slaraffenland for store og små.

Udover minigolf, fodboldgolf og legepladser har vi også:

  • Heste
  • Rosenhaven – flere udendørsspil
  • Strand
  • Hundeskov
  • Aktivitetsrum
  • TV-stue
  • Ungdomslounge
 

Se alle aktiviteter her

Hold jeres ferie på Bøsøre Strand – Masser af aktiviteter på Fyn

Fyld feriedagene med masser af sjov for hele familien. Book ferien her på siden eller ring til os på +45 62 25 11 45. Vi glæder os til at tage imod jer!