Fest arrangement

En eventyrlig fest

guldbryllup
opdaekning2
pejsestue-konfirmation-jpg

På Eventyrkroen kan vi tilbyde en utraditionel fest, vi har 3 helt fantastiske lokaler. Vi afvikler bryllupper, runde fødselsdage, familie udflugter, firmaarrangementer, møder og kursus med forplejning og overnatning. Vi kan også tilbyde sjove børnefødselsdage med sjov i badeland.

 

Vi vil med glæde hjælpe jer med jeres ønsker lige fra mad til vin og gerne med overnatning. Vi har færdige festpakker som er lige til at gå til, ellers kan vi I samarbejde finde den rigtige menu.

 

Vi kan tilbyde følgende 3 lokaler:

 

  • Kostalden 120 personer.
  • Pejsestuen 70 personer.
  • Eventyrkroen 80 personer.

 

Festarrangement er et tilbud på et helaftensarrangement hvor kunden vælger menuen ud fra vores menuforslag eller efter jeres ønsker.

Arrangementet består af velkomstdrink, serveret forret, buffet, dessert, kaffe ad libitum med sødt. Natmad serveres en time før arrangementet er slut.

Vin, øl og sodavand ad libitum under middagen indtil slut.
Arrangementet er beregnet til en varighed af 7 timer.

Vores buffet i restauranten serveres ikke til fester, se menuforslag

Forretter
  • Kæmpe-rejer, blomkålscreme, mandelsmør, forårsgrønt og sprøde krydderurter
  • Citron rimmet laks med syrnet fløde, fennikel, agurk og sprød rugbrødscrunch
  • Skindstegt sandart, tomat/dadelchutney, sorte belugalinser, bøffel mozzerella, revet æggeblomme, kørvel.
  • Kylling, sprød skind, chorizo, reduceret hønsefond, brødkarse, sprød parmesan.

 

Der er selvfølgelig mulighed for børne udgaver af forretterne.

Hovedret buffet

Der kan vælges 3 slags kød:

 

  • Timiankrydret oksefilet
  • Porchetta med krydderurter
  • Glaseret skinke
  • Kyllingbryst i mild sennep/gorgonzola sauce med svampe, bacon og krydderurter
  • Lammekølle med rosmarin og hvidløg.
  • (Ønsker man fisk til hovedretten aftales dette med køkkenet )

 

Alt dette som tilbehør:

 

  • Flødekartofler
  • Ovnbagte petitkartofler med urter og havsalt
  • Variation af årstidens friske grønsager
  • Tomatsalat med basilikumpesto og saltede kerner
  • Grøn bønnesalat med rødløg og sæsonens dressing
  • Grillet grønt med revet pecorino og madagaskar peber
  • Bearnaise sovs eller portvinssovs

 

Kalvefilet, oksemørbrad (mod tillæg 30,- pr. person)

Desserter
  • Årstidsbestemt trifli med hjemmelavet knas og brændt hvid chokolade
  • Brownie med bær, hindbær sorbet og knas
  • Tiramizu med Oreo, knas og spiselige blomster
  • Oste med druer, chutney og grillet peberfrugt
  • Stort kagebord med 3 slags kager, profiteroles med saltet karamel, frugter og softice ( tilkøb 30,-  per. person)
Natmad
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Suppe (Varierer efter årstid og aftales med køkkenchefen)
  • Biksemad med smilende æg, bløde løg, rødbeder og bearnaise
  • Byg selv hotdogs med tilbehør
  • Chili con carne
H.C. Andersen kagebord
  • 1/2 bolle med smør
  • Gammeldags lagkage
  • Wienerbrød
  • kaffe og te
Frokostbuffet
  • Lune fiskefileter med remoulade
  • Røget laks med rygeostcreme
  • Lune frikadeller med rødbeder
  • Kyllinglår med krydderurter
  • Lun leverpostej
  • Ribbensteg med rødkål
  • Kold kartoffelsalat
  • Pastasalat
  • Grønne bønner med edmame bønner, feta, syltet rødløg
  • Dagens salat med årstidens grønt
  • Brie med vindruer
  • Hjemmebagt brød og smør
Eventyrbuffet
  • Krabbesalat med pynt af rejer
  • Sprød salat med chorizo, soyamandler, parmesan, oliven, kapers, soltørrede tomater og hjemmelavet urtevinaigrette
  • Oksefilet med timian.
  • Kyllingebryst i fad med mild sennepssauce, bacon og frisk timian
  • Frikadeller
  • Flødekartofler
  • Stegte petit kartofler med urter og havsalt
  • Tzatziki med agurk og hvidløg
  • Salat med grønne bønner, feta, rødløg og sennep/honning vinaigrette.
  • Grøn salat med årstidens grønt
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Kaffe og sødt
Brunch
  • Scrambled æg og bacon
  • Brunch pølser og bagte tomater
  • Kartoffel rösti
  • Græsk Yoghurt med honning og mysli
  • Lun leverpostej
  • 2 slags pålæg
  • Røget laks med asparges
  • Fynsk rygeostsalat
  • Skiveost og brie
  • Frisk frugt
  • Wienerbrød
  • Variation af rundstykker, rugbrød og smør.
  • Kaffe, te og juice

 

Tilkøb: kagemand, pandekager, frikadeller eller små kyllingspyd

Pr. stk. 15,- pr. per.

Varighed 4 timer

Brunch

Variation af rundstykker, rugbrød, fransbrød. Serverest med 2 slags oste, 2 slags pålæg, smør. Kaffe og te.