Handelsbetingelser

Handelsbetingelser ved hytter, mobilehomes eller standpladser
Hvem er ansvarlig for udlejningen?
Kæden First Camp Danmark A/S indeholder fem forskellige campingpladser. Hver enkelt af dem er ansvarlige for udlejning og registrering af oplysninger.
 
På denne side booker du hos Bøsøre Strand Feriepark, Bøsørevej 16, 5874 Hesselager Tlf.: 62 25 11 45 E-mail: bosore@firstcamp.dk Cvr.: 27195369
 
Salgs- og leveringsbetingelser
I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af onlinebooking. Du kan blandt andet læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere.
 
Unge under 18 år kan ikke campere hos os uden deres forældre. Booker unge under 18 år alligevel via online booking, forbeholder vi os ret til at afvise personerne ved ankomst uden tilbagebetaling af det indbetalte beløb.
 
Hytter er tilgængelige fra kl. 15 på ankomstdagen indtil kl. 11 på afrejsedagen. Sengelinned, håndklæde og rengøringsservice ved afrejse er ikke inkluderet i lejeprisen, medmindre andet er aftalt.
Campingpladser er tilgængelige fra kl. 13 på ankomstdagen indtil kl. 11 på afrejsedagen
 
Betaling
Alle priser oplyst i online bookingsystemet er, ligesom alle andre steder på hjemmesiden, oplyst i danske kroner inklusiv moms og alle afgifter, medmindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation. Der bliver trukket for betalingen direkte efter bookingen.Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i onlinebooking, herunder blandt andet Dankort, Visa, MasterCard og Diners. Der pålægges gebyr på alle betalingskort.
 
Ved booking forudbetales 30% af prisen og min. 500 kr. Resten betales 30 dage før ankomst.
Telefon booking
Ved telefonbooking gælder følgende betalingsvilkår:
 
Ved booking mere end 30 dage før ankomst:
– 30% betales inden 10 dage. Restbeløbet skal betales
senest 30 dage før ankomst.
 
Ved booking mindre end 30 dage før ankomst:
– 100% betales omgående, eksempelvis direkte på vores hjemmeside.
 
Reservationsgebyr
Ved booking pr. mail, telefon eller i receptionen, debiteres et booking gebyr på 100 Kr. hvis intet andet er aftalt. Ved online booking forefindes intet gebyr.
 
Informationer om handel på internettet
Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet, på følgende hjemmeside: www.fdih.dk.
 
Er man startet på sin ferie hos os, er den bookede periode bindende og kan ikke overdrages til andre.
 
Forsendelse og levering
Du vil ved booking og betaling af en hytte, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn få forevist en kontrakt fra First Camp DK, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes via email umiddelbart efter købet, hvis korrekt emailadresse er oplyst af køber.
Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, bør du skrive til ovenstående adresse eller telefonnummer.
 
Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos First Camp Danmark på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt. Det bestilte produkt kan ikke overdrages til andre eller ombyttes til kontanter.
 
Hvad hvis jeg vil ændre min reservation?
Hvis du vælger Flex-indstillingen, når du booker, har du muligheden for at ændre din reservation indtil kl. 15 dagen før din ankomst. Hvis du ikke har valgt Flex-indstillingen, kan du ikke ændre din reservation, når den er foretaget.
 
Hvad hvis jeg annullerer uden at have Flex-prisalternativet?
Du kan annullere mundtligt, telefonisk eller via e-mail. Vi vil derefter sende dig en annulleringsbekræftelse skriftligt. Da du ikke valgte Flex-indstillingen, beholder vi 100% af det betalte beløb.
 
Hvad hvis jeg annullerer med Flex-prisalternativet?
Ved reservation kan du vælge Flex-prisalternativet. Med dette prisalternativ kan du annullere indtil kl. 15 dagen før din ankomst og få refunderet hele din reservationsomkostning minus et administrationsgebyr på 295 DKK. af det forudbetalte beløb og et reservationsgebyr på 100 DKK. hvis reservationen foretages via telefon, mail og ved hver ændring af bookingen.
 
 
Hvad sker der hvis jeg vil afbryde mit ophold?
Hvis du har påbegyndt dit ophold og af en eller anden grund er nødt til at annullere dit ophold, vil der under ingen omstændigheder blive udbetalt penge, hverken med Basis eller Flex bestilling.
 
 
Registrering af oplysninger
First Camp Denmark registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men First Camp Denmark beholder registreringen i 5 år.
 
First Camp Danmark anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden. Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet. First Camp Danmark tager forbehold for prisfejl i onlinebooking, det er således altid de oplyste priser på hjemmesiden, der er gældende.
 
Reklamationsbehandling
Vi gør altid vores ypperste for at leve op til jeres forventninger. Eventuelle reklamationer skal med henblik på afhjælpning, gøres gældende over for personalet i receptionen, straks efter den rejsende har opdaget manglen. Undladelse heraf, vil normalt medføre tab af retten til senere at kræve erstatning eller kompensation, og vi opfordrer derfor alle gæster til straks at rette henvendelse, hvis der er noget som ikke lever op til forventningerne.
 
Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske straks efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. To år efter modtagelsen af varen (opholdet), ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.
 
Når First Camp Danmark modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. First Camp Danmark vil tage stilling til om den modtagne vare skal refunderes, ombyttes eller om der skal gives prisnedslag. Vi foretrækker til enhver tid, at løse problemstillingen inden afrejsetidspunktet, da det giver størst mulighed for afhjælpning.
 
Hvad sker der hvis jeg ikke betaler? 
Hvis du ikke betaler din booking til tiden, får du fremsendt en påmindelse.  Annullering af bookingen skal foretages ved email til destinationen, herefter modtager du en annullerings bekræftelse. Har du bestilt basis prisen skal du betale det fulde beløb også selv om det annulleres.
 
Hvad er mine rettigheder?
Hvis vi ikke leverer hytten eller campingpladsen i den lovede tilstand, og hvis vi ikke er i stand til at tilbyde dig en anden lignende hytte eller campingplads, har du ret til at opsige lejemålet. De fulde lejeomkostninger refunderes. Du kan også anmode om, at vi kompenserer med en lavere leje. Hvis du har en klage, skal den præsenteres for os hurtigst muligt efter indtjekningen. Problemer, der kan opstå, skal straks underrettes, så vi får en chance for at rette det.
 
Hvad er mine forpligtelser?
Du er ansvarlig for hytten eller campingpladsen under dit besøg. Du skal passe på kabinen eller campingpladsen og følge de regler og regulationer, der gælder på campingpladsen. Du er ansvarlig for eventuelle skader, der måtte opstå i forbindelse med hytten eller campingpladsen under dit ophold. Du må ikke tillade flere mennesker at overnatte i hytten eller på campingpladsen end angivet, da reservationen blev foretaget. Du er ansvarlig for at returnere alle nøgler til hytterne, nøglekort til bommene og bruserne ved afgang. Ellers vil du blive opkrævet det fulde beløb for at skifte låse. Hvis kabinen ikke er blevet rengjort ordentligt, vil du blive opkrævet omkostninger til rengøringsservice bagefter.
 
Kan aftalen opsiges?
Aftalen slutter med øjeblikkelig virkning, hvis;
– Du eller nogen i dit selskab opfører sig foruroligende
– Du eller nogen i dit selskab forårsager skade
– Hvis hytten eller campingpladsen ikke bruges til det tilsigtede formål.
 
Hvis aftalen opsiges på grund af nogen af ovenstående omstændigheder, forventes det, at du og dit selskab forlader pladsen. Herefter har du ikke ret til refusion af det betalte beløb.
 
 

Bogense Strand Camping, Vestre Engvej 11, 5400 Bogense Tlf.: 64 81 35 08 E-mail: bogense@firstcamp.dk Cvr.: 38322567

Bøsøre Strand Feriepark, Bøsørevej 16, 5874 Hesselager Tlf.: 62 25 11 45 E-mail: bosore@firstcamp.dk Cvr.: 27195369
First Camp Lakolk A/S, Lakolk 2 6792 Rømø Tlf.: 74 75 52 28 E-mail: lakolkstrand@firstcamp.dk Cvr.: 38332406
First Camp Skovlund Camping, Kystvejen 1, Båring Vig, 5466 Asperup Middelfart Tlf.: 64 48 14 77 E-mail: skovlund@firstcamp.dk Cvr.: 41026413
Hasmark Strand Camping, Strandvejen 205, 5450 Otterup Tlf.: 64 82 62 06 E-mail: hasmark@firstcamp.dk Cvr.: 2730131