Oplevelser på Bøsøre og Fyn

First Camp Bøsøre Strand Feriepark ligger perfekt lige ved en dejlig sandstrand. Stranden er skøn at besøge året rundt – hvad enten det er til en forfriskende dukkert på en varm sommerdag, eller det er for en rask travetur en efterårsdag. Udover stranden, der ligger i gåafstand fra ferieparken, ligger mange af de klassiske oplevelser på Fyn blot en kort køretur væk. Eksempelvis er der kun en halv times køretur til Egeskov Slot, hvor I både kan mærke historiens vingesus og gå på opdagelse i stedets mange underholdende aktiviteter for store og små. Kort fortalt ligger de store oplevelser på Fyn for jeres fødder, hvis I booker et ophold hos First Camp Bøsøre Strand Feriepark.

Seværdigheder på Fyn nær First Camp Bøsøre Strand Feriepark

Hvis I gerne vil på opdagelse, har vi her på siden samlet en lille guide med spændende oplevelser og aktiviteter her på Fyn.

Indenfor gå afstand

Bøsøre Expressen

Vores eget lille tog kører en tur rundt på pladsen. Det koster ikke noget at prøve en tur. I lavsæsonen kører det hver lørdag kl. 16.00 og i højsæson kører det hver dag kl. 12.00 og kl. 16.00.

Børneaktiviteter

På First Camp Bøsøre Strand Feriepark har vi et stort program for børnene. Du kan læse mere i vores aktivitetsprogram.

Fodboldgolf

Vores baner er bygget over H.C. Andersen eventyret Rejsekammeraten. Banen er næsten 1 km lang, så der er også masser af frisk luft og lidt motion at hente.
Priser: Voksen kr. 65,-
Barn 3 – 11 år kr. 35,-

Minigolf

Vores baner er bygget over H.C. Andersen eventyret Rejsekammeraten. Banen er næsten 1 km lang, så der er også masser af frisk luft og lidt motion at hente.
Priser: Voksen kr. 65,-
Barn 3 – 11 år kr. 35,-

Kalkgraven

Går man til venstre ud af First Camp Bøsøre Strand Feriepark og følger vejen for derefter at dreje til venstre igen, når man til Kalkgraven. Her er det muligt at lede efter fossiler, der kan være flere millioner år gamle.

I receptionen kan i låne bolde til fodbold, volley, basket, og bordtennis bat eller Petanque til banen i rosenhaven.

Indenfor 10 km

Hesselagergård

Danmarks ældste renæssancebygning, opført mellem 1538 og 1550. Hesselagergård var tænkt som en forsvarsborg.

Glorup gods

Glorup Gods på Østfyn er et meget velbevaret firelænget bygningsanlæg, der kan dateres tilbage til 1580. H.C. Andersen boede i perioder på Glorup. Der er kun offentlig adgang til parken.

Lundeborg havn

Lundeborg havn er en charmerende gammel havn med masser af liv. Har man mod på en tur ud på vandet, er det muligt at leje en havkajak eller en smakkejolle.

Gudme pay and play golf

Har du lyst til at prøve kræfterne af på en golfbane, er Gudme Pay and Play stedet. Klubben byder på 9 huller og en 250 meter driving range med hele 21 udslagssteder. Køller kan lejes på stedet.

Damestenen

Danmarks største fritliggende sten. Stenen, der blev transporteret til stedet i istiden, måler 46 meter i omkreds!

Mosgaard håndlavet
GIN & Whisky

Besøg et mikrodestilleri hvor de laver økologist gin og whisky, der er en lille butik og mulighed for at prøvesmage deres lækkerier.

www.mosgaardwhisky.dk

Indenfor 30 km

Egeskov Slot

Udover selve slottet byder Egeskov slot på en masse andre seværdigheder: vandretur i trætoppene, Europas største Kompan legeplads, Danmarks flotteste haveanlæg og museer.

Naturama

Naturama er et moderne naturhistorisk museum, der sætter fokus på Nordeuropas vilde dyreliv. Dyrene er sat op på en catwalk, så I kommer helt tæt på bl.a. bjørne, vildsvin og en kæmpe isbjørn.

Davinde sø

I og omkring Davinde Sø er det muligt at sejle i kanoer og bade. Der er tale om et dejligt naturområde, hvor bålpladser tillader, at man kan nyde en udflugt med god mad. Brænde kan købes på stedet.

Fyns fiskevand

Fyns fiskevand, der ligger lidt uden for Odense, har i alt 55.000 kvadratmeter vand, hvor der dagligt bliver sat fisk ud på op til 8 kg. Fiskestang kan lejes på stedet.

Bowl n' Fun

Udover bowling kan de tilbyde Laser Hero, The Track Gokart, Minigolf og Happies Legeland.

Nyborg Slot

Efter restaureringen blev slottet åbnet for publikum, og inventar fra forskellige herregårde indsat. Slottet rummer hele tre riddersale, der hver for sig repræsenterer en afgørende epoke i Danmarkshistorien.

Indenfor 50 km

Fjord & Bælt

Fjord & Bælt er et kombineret forsknings- og oplevelsescenter, der formidler viden om livet under havoverfladen i de dansk farvande.

Gorilla park

Slip din indre gorilla løs! I Gorilla Park kan du dyrke trætop klatring i op til 16 meters højde. Klatreparken har 1,2 km forhindringer fordelt på fem baner af varierende sværhedsgrader.

Danmarks Jernbanemuseum

Sid i de gamle passagervogne, kig ind i de royale vogne, leg lokomotivfører i damplokomotiver eller prøv det populære minitog. Et godt udflugtsmål for hele familien.

Odense ZOO

Odense Zoo byder på alt fra løver, aber, tigere, pingviner og meget, meget mere. Som det eneste sted i Danmark kan man også fodre en giraf i Odense Zoo.

Veterantog

Kom på en smuk togtur på den gamle jernbane strækning mellem Faaborg og Korinth. På køreturen kan man nyde det smukke landskab. Turen mellem Faaborg og Korinth tager ca. 30 minutter.

Sælsafari Strynø

Tag på tur med en gammel restaureret kreaturpram og oplev Sydfyns unikke øhav. Smakkecenterets naturvejleder sejler jer ud til en ø, hvor Øhavets sæler ofte ses solbade. Turen udgår fra Strynø.

Oplevelser & børneaktiviteter på Fyn – seværdigheder for alle aldre

Der er altså stor mulighed for at krydre feriedagene med sjove og spændende oplevelser for hele familien!