Camping på Fyn

Overnatningsmuligheder på Fyn

Trænger I til en ferie, hvor pulsen kommer helt ned og humøret helt op? Vil I have den bedste balance mellem afslapning og aktiviteter? Og skal der være masser af muligheder for at være sammen og nyde hinandens selskab? Så er et ophold i egen campingvogn, telt eller autocamper eller i vores campinghytter på Fyn helt sikkert et besøg værd! Her får I de perfekte og komfortable rammer om ferien, og I har kun få skridt til alle de sjove aktiviteter, som First Camp Bøsøre Strand har at byde på.

I er velkomne til at ringe til os på +45 62 25 11 45, hvis I ønsker et godt tilbud på vores campinghytter på Fyn. I kan også booke jeres hytte direkte her på siden – nemt og enkelt.

Forskellige feriehytter på Fyn – Til både korte og lange ophold

Vi har flere forskellige typer af campinghytter – alt efter om I er en større eller mindre gruppe, der skal på ferie sammen, har vi en feriehytte her på Fyn, der imødekommer jeres ønsker og behov. Fælles for dem alle er, at de er lyse, velholdte og indbydende, og så er der skruet godt op for komforten i form af eget køkken, bad og toilet. Her er desuden også dyner og puder, så det skal I heller tænke på. Det er tilladt at have hund med i alle vores hytter.

Campinghytter på Fyn – Hos Bøsøre Strand Feriepark har vi fire forskellige at vælge imellem. Klik på de fire links herunder og læs mere om hver enkelt hytte:

I kan se priser og booke online her.

Hytter på Fyn – forkæl jer selv med Deluxe camping

Glem hverdagen og de praktiske gøremål, mens I holder ferie på Bøsøre Strand Feriepark. Her kan I nemlig tilvælge en deluxe pakke, hvor vi har sørget for både mad og drikke, wifi og fri adgang til vores tropiske badeland og udendørs vandland. Du kan læse mere om vores deluxe-pakker under hver enkelt hyttetype.

Campinghytter på Fyn? I vil ikke fortryde et ophold hos Bøsøre Strand Feriepark! Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Egen campingvogn eller telt

Vi har stort udvalg af pladser til både større og mindre campingvogne og telte. Vælg mellem forskellige komfortniveauer.

Størrelse: 100-140 m2

Sæsonpladser

Der er kun en ting der er bedre end at holde en ferie hos Bøsøre. Det er at komme her igen og igen. 

Størrelse: 100-140 m2

Fra kr. 2.900,-

Nattergalen

Nattergalen er et super eksklusivt mobilhome på 34 m2. Der er 6 sengepladser fordelt på 2 soveværelser og 1 opredning på sofa.

Størrelse: 34 m2 | Sengepladser 4+2 | Bad og toilet

Fra kr. 800,- / nat

Elverhøj

Elverhøj er et flot hytte/mobile home på 34 m2 til den store familie. Der er 8 sovepladser fordelt på de 3 soveværelser samt en sovesofa.

Størrelse: 34 m2 | Sengepladser 6+2 | Bad og toilet

Fra kr. 800,- / nat

Kongehytte

Kongehytten er på 30 m2, med 6 sengepladser fordelt på 2 soveværelser + 1 hems + 1 sovesofa. Hytterne ligger tæt på legepladsen

Størrelse: 30 m2 | Sengepladser 4+2 | Bad og toilet

Fra kr. 780,- / nat

H.C. Andersen hytte

H.C Andersen hytten er på 27m2 og der er 4 sengepladser fordelt på 1 soveværelse + 1 hems + 1 sovesofa.

Størrelse: 34 m2 | Sengepladser 4 | Bad og toilet

Fra kr. 680,-

Kufferthytte

Kufferthytten er på 15 m2 og der er 4 sengepladser fordelt på 1 soveværelse med en dobbeltseng og en 3/4 seng ovenover idel til 2 voksne og to børn.

Størrelse: 15 m2 | Sengepladser 2+2 | Glamping

Fra kr. 650,-

6

Udlejningsvogn

Vores campingvogne er supereksklusive med køjesenge og toilet. Desuden forefindes en køkkensektion med køkkengrej og service.

Inklusiv fortelt | Sengepladser 4+2 

Fra kr. 780,-

Artboard

Tag et kig indenfor på pladsen